top of page
Vyhledat

Jak to všechno začalo?

Znáte, jaké je to chtít tvořit, mít nápad, chtít ho realizovat, ale nevěřit si?


Tak tohle se mi dělo. Bohužel ne jednou, ale léta. Roky jsem obdivně sledoval videa, občas něco vytvořil, ale ta hlava mi stále říkala, že to není dost dobrý, že to stojí za starou belu a já jí věřil...


Nevím, kdy se to přesně stalo, ale nastal v mém životě zlom. Hlavu jsem přestal poslouchat. Pracoval jsem jako obchodní manažer a mí zákazníci byli truhláři. Stál jsem v nádherné voňavé truhlárně a záviděl tak krásnou dílnu s vůní dřeva. Tolik jsem zatoužil být na druhé straně. Po práci jsem se začal zavírat v dílně a dostával nápady, co můžu tvořit. Probudila se ve mne vášeň a já poprvé v životě pocítil, co znamená mít opravdu rád svou práci.


Pozici manažera jsem opustil. Měl jsem strach, ale opřel jsem se o víru, že tohle prostě vyjde a že to zvládnu a pustil se naplno do práce.


Jsou dny, kdy jsem fakt unavený, dny, kdy mi i není fyzicky dobře. Ale těším se jak malý kluk na další den a na to, až se budu moct mazlit s nástroji a dřevem a vytvářet něco krásného, co má smysl.


Největší motor pro mne je, když vidím radost v očích lidí, když jsou z výrobků nadšeni. Pohání mne tvořit dál. Tenhle pocit přeju každému.




47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page